itulau_fanua

tala fou

O matau atamai e mautinoa le saogalemu o galuega maualuga

O matau saogalemu atamai e faʻafeiloaʻi ai le saogalemu o tagata faigaluega o loʻo galulue i luga o le maualuga o le mea muamua lea e manaʻomia mo le galue i luga o le maualuga ma o se faʻamaoniga taua mo le faʻaleleia lelei o le poloketi.O le matau saogalemu atamai e aofia ai vaega e lua: o le matau autu ma le matau fesoasoani.Pa'u, le susu, pefu "tolu puipuiga".

O le "matau saogalemu atamai" e lagolagoina foi le molia o le la, ma o le matau autu e lagolagoina foi le GPS, leo leo, leo leo, lapataiga aʻe, SOS alarm, ma le pa'ū faʻailo.

O le matau saogalemu atamai e mafai foi ona faʻafesoʻotaʻi ma le pulou atamai.Pe a iloa e le matau lua ma le gyroscope induction link poʻo le sensor o loʻo savali le tagata faigaluega, o le fesoʻotaʻiga "matau saogalemu" o le a otometi lava ona tuʻuina atu i le "pulou atamai", ma o le "pulou atamai" o le a faia ai faʻamanatuga leo i le lotoifale, ma o le mea pueata o le a otometi lava ona pu'e ma lafo i luga o le tulaga.

2-17-图片

O le tulai soo o faalavelave i luga o le maualuga o le saogalemu o galuega, e le gata na afaina ai le soifua maloloina o le tagata e ona le faalavelave, ae na afaina ai foi lona aiga i se tulaga faigata, ma mafua ai ona tuai le galuega o le iunite faufale, ma le tulitatao o galuega. na matuā aafia foʻi, ma iʻu ai i se faasologa o aafiaga leaga .O le matau saogalemu atamai e mafai ona faʻaaogaina lautele i se faasologa o faʻataʻitaʻiga e pei o le faʻamamaina o puipui fafo, fausiaina o le eletise, ma le fausiaina o inisinia, e maua ai se faʻamautinoaga saogalemu mo le atinaʻeina o le poloketi.


Taimi meli: Feb-17-2023