itulau_fanua

tala fou

Ua ausia ea e le la i le US se tau e leai?

O le US Inflation Reduction Act (IRA) e mafai ona avea ma pepa faʻavae suiga, o se faʻataʻitaʻiga tele i le suiga o le malosi i le tulaga o le atunuʻu, e maua ai e le Iunaite Setete le avanoa e avea ai ma taʻitaʻi o le lalolagi i le malosi mama.O le isi faiga fa'avae autu i totonu o le US o le Gaosiga Lafoga Fa'aaitalafu (PTC), o se fa'ato'a fetu'una'i lafoga lafoga mo kilowatt-itula ta'itasi o le eletise e gaosia mo le 10 tausaga talu ona mae'a le galuega.E mafai fo'i ona fa'aopoopo le aitalafu a le PTC pe a fa'aogaina masini e gaosia i totonu o le atunu'u pe fau le la i totonu o nu'u.Afai e tu'ufa'atasia le gaosiga o le la o lo'o lagolagoina e le IRA ma fa'ato'aga a le la o lo'o lagolagoina e le PTC, o se maliega fa'atauga eletise (PPA) mo le la i totonu o le atunu'u i totonu o le US e mafai ona leai se tau i se taimi i le afa lona lua o le seneturi— — $0.00/ kWh.

Ua tuuina atu e le Malo le lagolago o faiga faavae i le gaosiga o le malosi o le la.Afai o loʻo e mafaufau e faʻatau se solar system e faʻaleleia ai lou olaga.E mafai ona ou faamatala atu ia te oe le afaiga o le lao, o a vaega e manaʻomia mo se faʻaogaina o le la, ma isi. O lenei tusiga o le a tuʻuina atu ia te oe se aotelega.

O le a le afaiga o le la?

O le malosiaga o le la o se auala e faagaoioia e ala i le mitiia o le malosi o le la ma liua i le eletise.E mafai ona vaevaeina i ni ituaiga se tolu: faiga fa'aola ole fa'aola ole la, fa'aola ile fa'aogaina o le eletise, ma le fa'aogaina o le fa'aogaina o le la, e mafai ona fa'afetaui le fa'aogaina o fa'aaliga eseese.

O le fa'aogaina o le malosi o le la e aofia ai paneta o le la, fa'atonutonuina o le la, masma'a fa'asalaina/ pusa maa.Afai e mana'omia le malosiaga fa'aola ole fa'aola ole la ole AC 220V po'o le 110V, e mana'omia ona fa'atulaga se inverter.

图片1

Tulaga lelei ole faiga ole la:

1. E mafai ona faʻaitiitia ai lou faʻalagolago i le eletise, pe afai o loʻo e nofo i se nofoaga mamao poʻo le mea o loʻo i ai se faʻafitauli i le faʻaogaina o le eletise, e te le toe faʻalagolago i le eletise mai fafo pe a oʻo i le paʻu o le eletise poʻo le faʻaogaina o le eletise.

2. O loʻo i ai se faʻasologa o mea lelei e pei o le leai o se pisa, leai se faʻaleagaina, saogalemu ma le faʻamaoni, faʻaogaina faigofie ma le tausiga, faʻaogaina le faʻaogaina, ma le faʻalapotopotoga faʻapitonuʻu pe a manaʻomia.

3. Saogalemu ma leai se lamatiaga.Pe a faatusatusa i le felauaiga o suauʻu mumu ma mea pāpā e ala i loli ma vaalele, e sili atu ona malupuipuia le malosi o le la.

4. O loʻo maua le malosi o le la i soʻo se mea, ma e mafai ona tuʻuina atu le eletise lata ane, e aunoa ma le mamao mamao, aloese mai le leiloa o le eletise e mafua mai i laina mamao mamao.

Fautuaga:

O le malosi o le la o se filifiliga sili lea mo i latou o loʻo vaʻavaʻai e teu faʻafaigaluega i malosiaga faʻafouina.O le eletise e maua mai e mafai ona fa'amalieina ai mana'oga eletise o lou aiga i aso ta'itasi, fa'aitiitia ai lou fa'alagolago i atina'e fa'aleaganu'u ma mafai ai ona e puipuia oe mai le fesuisuia'i o tau o le malosi.Malosiaga o le lae mafai ona fa'afeso'ota'i i le eletise, ma le eletise e le'o fa'aaogaina i le ao e mafai ona fa'atau atu i le fa'alapotopotoga a le atunu'u e fa'asili i isi taimi.


Taimi meli: Nov-14-2022